4. İZMİR YEMEK BLOGU YAZARLARI TOPLANTISI


Uzun zamandır bu toplantıyı bekliyordum. Yeni bir blog yazarı olarak yeni dostlarla tanışacağım için çok heyecanlıydım. Kordon Otel de yapılan toplantımıza kapıdan girdiğim anda tüm heyacanım geçiverdi. Salonun kapısında beni ve diğer arkadaşlarımı sıcacık gülüşleriyle, içten sohbetleriyle karşılayan bu senenin organizasyon ekibi Sibel, Dilek, Zeynep, Nigar, Suna ve diğer arkadaşlarıma sonsuz teşekkürler ederim. O kadar güzel ve keyifli  bir ortam hazırlamışlar ki bizim için, ne kadar emek ve vakit harcadıklarını yaşayınca anladım.. Masamı paylaştığım yeni blog yazarı dostlarım, daha önce etkinliklerde beraber olduğum tanıdığım arkadaşlarım, hoş sohbet, güler yüz,masalarımızı lezzetlendiren enfes MuratBey peynirleri, Özsüt pastaları, otelimizin ikramları, otelimizin enfes manzarası, toplantımıza sponsor olan tüm firmalar, hediye çekilişlerine hediyeler gönderen firmalar hangisinden başlayayım nasıl anlatayım bilmiyorum. Ben en iyisi fotoğraflarla anlatayım sizlere yaşadığım bu günü.. Bir kez daha blog yazmaya iyi ki başlamışım dedirten beni güler yüzleriyle, hoş sohbetleriyle aralarına alan tüm İzmirli Yemek Blog Yazarı arkadaşlarıma sonsuz sevgiler. Sizleri iyi ki tanımışım... O kadar keyifli bir gün geçirdim ki, bir daha ki toplantıyı sabırsızlıkla bekliyorum. Yeni etkinlik ve toplantılarda görüşmek üzere..




Muratbey Gıda  o kadar ince düşünmüş ki, hepimiz için Manisa Salihi Gökköy'de adımıza birer ağaç dikmişler.. Çok teşekkür ederim.. Bundan sonra şu hayatta bir dikili ağacım yok diyemeyeceğiz..:))


Sevgili Bir Dilim Daha Zeynep hanım ve arkadaşlarımız bizler için çok anlamlı kurabiyeler hazırlamışlar.. Çok teşekkür ederim.. Ellerine, emeklerine sağlık..


Toplantımızın yapıldığı Kordon Otel.. Çok nezih, keyifli, enfes manzarası olan bir yer. Güler yüzlü elemanları ve yöneticilerine sonsuz sevgiler..


Masalarımızı şenlendiren, bizleri çok muhteşem lezzetlerle tanıştıran benim toplantı boyunca yediğim tek lezzet Muratbey Peynirleri.. Denemediyseniz mutlaka deneyin. Muhteşem lezzetli ve o kadar çok çeşidi var ki.. Damak tadınıza uyan bir çok çeşit bulacaksınız...


Bu güzel günde yeni tanıştığım İzmirli Yemek Blogu Yazarı arkadaşlarım.. Sizleri tanıdığıma çok mutlu oldum.


Toplantımıza sponsor olan ve bizlere hediyeler gönderen tüm firmalara sonsuz teşekkürler.. Aralarında sürekli kullandığım ürünler olduğu gibi ilk kez deneyeceğim ürünlerde var.. Denedikçe paylaşırım sizlerle..


Söke Un.. Muhteşem un  ve ekmek çeşitleri var. Blogumda yaptığım tüm hamur işleri ve ekmeklerde kullandığım marka. Kalitesine sonsuz güvenim var. Sizlere kesinlikle tavsiye ediyorum. Tüm ürünlerini mutlaka deneyin. Bize hediye ettikleri yeni un karışımlarını, ekmek kitabımdaki tariflerle denemek için sabırsızlanıyorum.. Teşekkür ederim Söke Un....


Dr Oetker...  Yepyeni ürünler çıkarmışlar.. Mutfağımın vazgeçilmezi..Köstebek tatlı ve Mozaik pastayı denemek için sabırsızlanıyorum..


FEAST.. Bu güzel günde bizi hediyeleriyle mutlu etti.. Önlük, şal, nihale, muhteşem bir çanta ve pratik sofralar kitabım..

Duru Bulguru... Mutfağımda sürekli kullandığım rejim yemeklerimin baş tacı bulgurdan bu kadar çeşit yapabileceğimi bilmiyordum. Muhteşem bir kitap hediye ettiler.. İçinde tatlısından tuzlusuna bulgurla yapılan 150 tarif var.. Sırasıyla deneyip blogumda paylaşacağım sizlerle.. Çok teşekkür ederim Duru..


Selvanın sağlıklı, lezzetli ve 3 dakikada pişen makarnaları bu hareketli günlerde kurtarıcımız olacak.. Ispanaklı mantısının ve aromalı irmiklerinin tadını çok merak ediyorum.. Bu güzel lezzetler için teşekkürler..


Koroplast.. Mutfağımda kullandığım tüm ürünler bir arada.. Birde çok sevimli bir önlük .. Daha ne isterim..


Lipton.. Çay denince aklıma gelen tek marka.. Demlik, bardak ve bitki çayları benim mutfağımın vazgeçilmez lezzeti... Lipton Siyah İnci yeni bir ürün henüz denemedim.. Ama reklamlarda seyrettiğim mutlaka denemek istediğim bir ürünleriydi. Teşekkür ederim..


SweetVia tatlandırıcı.. Sağlıklı bir ürün.. Daha önce denemedim.. Deneyimlarimi paylaşırım. Ama arkadaşlarımdan hakkında sürekli övgüler duyduğum bir marka.. Gönül rahatlığıyla kullanın derim..


                     Nivea.. Yepyeni ürünlerini göndermişler bizlere.. Güneş korksun artık bizden..


Tursil.. Güvenle çamaşırlarımı yıkadığım marka biz yalnız bırakmamış. Ben çıktığı günden beri çamaşır makinemde Tursil Jel kullanıyorum.. Mutlaka deneyin.. Memnun kalacaksınız..


         Fairy.. Bulaşık makinesinde ve elde yıkamada sürekli kullandığım güvenilir marka.. Teşekkürler..


Avşar Verda. Pişir sakla kapları, tavaları ve pilav tencereleriyle hediye çekilişimize ürünlerini göndermişler. Harika ürünler.. Keşke bir tanesi bana çıksaydı. Çekilişte kazana arkadaşlarım. Güle güle, mutlu, keyifli günlerde lezzetli sofralar kurmak için kullansınlar Avşar Verdalarını...Teşekkürler yanımızda olduğunuz için.




Kiristal Zeytinyağları.. Egenin muhteşem zeytinyağlı yemekleriyle buluşturup lezzetini anlatırım..Zeytinyağı ve sağlık.. Teşekkür ederim...


İlyas Gönen Kahveleri.. Damla sakızlı, çikolatalı, kakuleli, bademli ve aklınıza gelen tüm çeşitleriyle kahve keyfimin vazgeçilmezi.. Teşekkür ederim.. Benim gibi kahve tiryakisine çok güzel bir hediye...


Datça'nın meşhur bademleri... Yedikçe beni Datçaya, Marmarise, Palamut Büküne götüren enfes lezzet.
Zephyros Küçük Otel... Bizleri unutmamış atıştırmalık meşhur bademleri ve otellerinde konaklama hediyesini göndermiş.. Kazanan arkadaşlarım mutlu, keyifli ve sevdikleriyle birlikte güzel bir gün geçirsinler..


Anlatmak istediğim daha o kadar çok şey var ki.. Ama çok uzun olduğunun farkındayım. Son olarak İMPETUS REKLAM logomuzun grafik tasarımını , CAN AJANS Sponsor firma afişlerini hazırlamışlar ellerine emeklerine sağlık. FORM STUDİO hepimize birer seanslık epilasyon hediye etti. Ayrıca hediye çekilişinde Form Studiodan 1 seanslık Radyofrekans kazandım. Bakıma ihtiyacım vardı.. Teşekkür ederim.. İMSE , BARMAR, AKKADEMİ TİYATRO, AVŞAR VERDA Tencere ve tavaları hediye çekilişimize çok güzel hediyeler yollamışlar. Çıkan arkadaşlarım güle güle kullansınlar hediyelerini..Çok güzel ve keyifli bir gündü.Ben kendi adıma o kadar mutlu oldum ki. Bir sonraki buluşmayı heyecanla bekliyorum. Emeği geçen tüm arkadaşlarım,güzel anlarımızı ve sponsor firma hediyelerinin fotoğraflarını çeken arkadaşımız Egeden Tariflere,  firmalar, otelimiz çalışanları sizlere bu güzel gün için bir kez daha teşekkür ederim.. Yeni etkinlik ve toplantılarda görüşmek üzere..Sevgiler ...

Yorumlar

  1. Ne kadar güzel bir gün geçirmişsiniz ...Hem eğlendiniz hemde çok şeker insanlarla tanışıp güzel ,cici hediyelere sahip oldunuz...Ne mutlu size...
    Sevgilerimle Oyacım...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Emelcim.. Gerçektende muhteşem bir gündü.. Sevgiler canım..

      Sil
  2. Canım ayrıca o güzel yemek kitaplarından paylaşıcağın tarifleri merakla bekliyorum... :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu gün bir kaç tanesini denedim bile..:) En kısa zamanda paylaşmaya başlıyacağım.. Sevgiler canım..

      Sil
  3. Çok güzel bir gündü bizler de teşekkür ederiz...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Emeğiniz çok geçti bize Pembe Kekikçim.. Ellerinize emeğinize sağlık.Çok teşekkür ederim.. Sevgiler..

      Sil
  4. Ne güzel bir gündü değil mi? Tadı damağımızda kaldı!..
    Sevgilerimle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçektende Şenizcim. Çok kısa geldi.. İnşallah bir dahakine daha uzun olur..:) 4 saat yetmedi.. Görüşmek üzere sevgiler..

      Sil
  5. Çok güzel bir gündü bir sonrakini şimdiden sabırsızlıkla bekliyorum görüşmek üzere sevgiler.....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok güzeldi gerçektende Yıldızcım... Yeni dostlarla tanışmak, daha önce tanıştıklarımla sohbet etmek benim içinde çok keyifliydi.. Görüşmek üzere..

      Sil
  6. cok guzel bır gun gecırmıssınız bunlar ınsanda guzel anılar bırakıyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçektende çok güzeldi Selmacım.. Sevgiler..

      Sil
  7. Yazınızı okurken o güzel günü tekrar yaşadım Oya hanım, nice güzel etkinliklerde görüşmek dileğiyle, sevgiler..
    Tülay

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dostluğunuz için çok teşekkür ederim Tülay hanım. Çok keyifli bir gündü.. Sabırsızlıkla yeni etkinlikleri bekliyorum.. Görüşmek üzer.. Sevgiler..

      Sil
  8. Harika bir yazı ablacım eline,emeğine sağlık ;) Biz teşekkür ederiz.İyi ki geldiniz...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım emeğinize yüreğinize sağlık. O kadar güzel hazırlamışsınız ki toplantımızı anlatmaya yerim yetmedi.. Her şey için hepinize sonsuz teşekkürler.. Görüşmek üzere..Sevgiler..

      Sil
  9. Oyacım ne kadar güzel anlatmışsın sanki oradaymışım gibi geldi bana:))Güzel keyifli bir gün geçirmenize sevindim..Emeği geçen herkese teşekkürler:))Bir dahaki toplantıya katılabilirim umarım:))Sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnşallah canım benim.. Gerçekten çok güzel oldu toplantımız.. Görüşmek üzere sevgiler..

      Sil
  10. Beraber fotoğraf bile çektirmişiz ama tanışmamışız,zaman yetmiyor ,ne kadar çabuk geçiyor değil mi ? Oysa tanışmak istediklerimdendiniz,neyse bir sonraki toplantıya :) Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende sizinle tanışmak istiyordum.. o kadar çabuk geçti ki nasıl başladı nasıl bitti anlayamadım. Başka bir etkinlikte ve toplantıda tanışmak, görüşmek üzere sevgiler...

      Sil
  11. Oyacım geldiğiniz için teşekkürler, en kısa sürede birlikte olma dileğiyle...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güler yüzünüz ve içten karşılamanız , bizler için harcadığınız emek, vakit ve dostluğunuz için ben çok teşekkür ederim Dilek Hanımcım... İyi ki blog yazmaya başlamışım, iyi ki sizin gibi dostlar edinmişim.. En kısa sürede görüşmek üzere.Sevgilerimle..

      Sil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Keçi Ayağı

Tam Buğday Unlu İçli Pişi

Avakado Salatası