İzmir Gourmet Guide


Mandal Ajans olarak hazırlanan İZMİR GOURMET GUİDE Kitabının 4. Özel Sayısı Haziran Ayında okurlarıyla buluştu.. İzmir'in yeme içme kültürünün tanıtımına büyük fayda sağlayacağını düşündüğümüz yıllık kitabımızı sizinle paylaşmaktan mutluluk duyarız.  Mandal Ajans Reklam Direktörü  Sevgili Fulya Selanikli bu güzel sözlerle başlayan yazışmalarımız sonunda İzmir Gourmet Guide kitabını bana gönderme inceliğinde bulundular. Ve kendilerine sonsuz teşekkürlerimi yolluyorum beni bu eşşiz kitapla tanıştırdığı için.. Elime aldığın günden beri her sayfasını bıkmadan tekrar tekrar okudum. İzmir'de benim bilmediğim, gitmediğim o kadar çok mekan ve lezzet durağı varmış ki şaşırdım kaldım.. Hele mekanlarda çekilen fotoğraflar beni benden aldı. Bu sene sanırım bol lezzetli günler beni bekliyor..



Biraz İzmir  Gourmet Guide kitabı hakkında bilgiler vereyim sizlere... İzmir, Urla ve Çeyme'yi kapsayan semt semt 1484 aktif mekan İzmir Gourmet Guide kitabında mutfak tarzlarına göre ayrılarak fotoğraflarıyla yer alıyor. Mekanlara ait adres ve telefon bilgileri, spesiyalleri ve mekan özelliklerini gösteren ikonlar okuyuculara yeme, içme ve eğlence mekanlarının seçiminde kolaylık sağlıyor. Ayrıca kitapta İzmir ve çevre tatil beldelerinde yer alan otellerin bilgilerini bulmak ta mümkün.Sokak Arası Mekanlar ve Alışveriş Duraklarım okuyucuları keşfe çağırıyor. Özellikle belirtmeliyim ki ben en çok bu bölümlere bayıldım. Keşfedilecek çok mekan ve lezzetleri şimdiden işaretledim, en kısa sürede muhteşem bir lezzet yolculuğu beni bekliyor...  Muhteşem mekanlar, muhteşem lezzetler.. Her İzmir'linin , her İzmir sevdalısının elinin altında olması gereken bir rehber. Tüm dostlarıma bu muhteşem kitabı almalarını tavsiye ediyorum. İçindeki mekanların özel lezzetlerinin fotoğrafları muhteşem. Benim gibi yeme, içme ve lezzet tutkunuysanız bu kitaba bayılacaksınız. Ben 5. kitabı merakla bekliyorum..


İzmir Gourmet Guide  kitabına Yaysat Bayiilerinden, D&R ve Seçkin Kitabevlerinden ulaşabilirsiniz.
İzmir Gourmet Guide kitabını incelemek ve yaratıcıları Mandal Ajans hakkında bilgiler almak isterseniz ulaşabileceğiniz İnternet Adresleri...

www.mandalajans.com

www.izmirgourmetguide.com

www.facebook.com/izmirgourmetguide

Teşekkürler Mandal Ajans... Teşekkürler M.Serkan Saysen.. Teşekkürler Fulya Selanikli...
Güzel ve eşşiz İzmir'imizi tanıtmak için ekibinizle gösterdiğiniz çabaya, zamana, emeğe binlerce kere teşekkürler. Beni de bu lezzet yolculuğu kitabınızda aranıza dahil ettiğiniz için teşekkürler.. Elinize emeğinize sağlık..

       Aşağıdaki fotoğraflar İzmir'deki lezzet mekanlarının kitaptaki resimlerinden bazıları. Sizlere içeriği hakkında fikir versin diye okurken kitaptan ben fotoğrafladım..







Yorumlar

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Keçi Ayağı

Tam Buğday Unlu İçli Pişi

Avakado Salatası