Taze Dalından Hormonsuz.. FİNSERA


Dün FİNSERA dan aldığım mail beni çok mutlu etti.. Finsera hormonsuz doğal ürünler lezzetli tariflerimle buluşmak üzere gönderilecekti... Ve bu sabah kapımda beni çok mutlu eden bir kaç kargom vardı..:)) Diğerlerini başka bir yazıda anlatırım..:)

FİNSERA Hormonsuz, Taptaze, Sağlıklı, Hijyenik ve Kaliteli Ürün'leriyle bu gün mutfağımda ve soframda...... 

Finsera Antalya Finike'de elli yıldan fazladır çiftçilikle uğraşan bir ailenin çocukları ve torunları tarafından kurulmuş.. Finike ve civarında geçimini seracılık ve bahçe bitkiciliği ile sağlayan ve yaptığı işe gönül vermiş bir aile..  Bahçelerin de çoğunlukla elma, portakal, mandalina, limon ve nar Seralarında ise domates, salatalık, biber, fasulye, patlıcan, pepino ve bunların diğer alt çeşitleri yetiştirmekteler. Sağlıklı ve kaliteli ürünleri, eskinin lezzetini o mis gibi kokusunu özleyenler için siparişi aldıktan sonra dalından toplayıp ve özenle size gönderiyorlar
.

Ürünler hormonsuz, taze ve günlük olarak size ulaşıyor. Muhteşem kokulu, lezzetliler bizzat tadına baktım oradan biliyorum..:))


Özenle toplanıp, özel bir ambalajda ilk günkü tazeliğini koruyacak şekilde o gün içinde kargoya veriyorlar.. Bu özellikler bile başlı başına tercih sebebi..:))


Buzdolabında saklamak koşuluyla 1 hafta ilk günkü tazesiyle 1 hafta dayanması beni çok memnun etti. Marketlerden, pazardan aldığımız sebze ve meyveler bu kadar dayanmıyor.. Tazeliğini sap kısımlarındaki doğal, olması gereken yeşillikten anlıyorsunuz.... 


Domatesler minik peynirli domateslere dönüşecekler kahvaltı için.. Patlıcanlar, biberler kızartma olacak akşam yemeğime..:)) Ve daha bir çok lezzetli tarif var aklımda bu güzel ürünlerle yapacağım..

Sizler de www.Finsera.com adresini ziyaret edip bu lezzetlerden sipariş vermeyi unutmayın.. Lezzet ve sağlık bir tık kadar yakın artık.. Bu özel ürünler için Finsera ya çok teşekkür ederim..

 Finsera www.finsera.com

Finsera Facebook sayfası

Finsera sipariş telefonu  Sabit Tel: 0 (242) 865 6 865
Cep Tel: 0 (530) 565 50 50

Yorumlar

  1. ne güzel bir süpriz olmuştur senin için :) canım güle güle tüket...
    hayırlı cumalar...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok güzel sürpriz oldu canım.. Hayırlı cumalar..Sevgiyle..

      Sil
  2. Canım afiyetler olsun sana ve sevdiklerine…
    Güzel menüler oluşnuş bile aklında sevgilerimle...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım..:) Oluşmak ne kelime bu gün bir kısmı lezzetli bir kızartma oldu bile..:) Sevgiyle..

      Sil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Keçi Ayağı

Tam Buğday Unlu İçli Pişi

Avakado Salatası